Matrix Matte Definer Beach Clay

incl. btw, excl. verzendkosten

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Matrix Style Link Play Matte Definer is een klei met een sterke hold met factor 4. Deze clay zorgt voor structuur en brengt gemakkelijk accenten aan in het haar.

Productinformatie

Laat uw haar zien wie de baas is met Matrix Style Link Matte Definer Beach Clay, een goed houdende styling clay die textuur en definitie creëert met een edgy, matte afwerking. Met deze innovatieve clay kunt u verschillende looks creëren zonder rommelige build-up. Geeft een wilde, verwaaide definitie aan korter haar, een beachy 'out of bed'-look en mooi gescheiden, getextureerde lokken. Zeer sterke fixatie. .

Omschrijving

Created with Sketch.

De Matrix Style Link Matte Definer Beach Clay is een klei die het haar matte definitie en accenten geeft. De clay is ideaal voor mensen met kort tot half lang haar die op willen vallen met een extreem kapsel. 

Door de sterke hold factor 4 kun je de meeste extreme modellen aanbrengen in het haar die de gehele dag blijven zitten. De Beach Clay is zeer eenvoudig aan te brengen en heeft een frisse geur. Werk het door het hele haar of accentueer alleen bepaalde delen om extra op te vallen!

Gebruik

Created with Sketch.

Breng een beetje klei aan op je vingers en wrijf het in je handen, definieer en accentueer het droge haar. Breng het in het gewenste model en je hebt een opvallende extreme look met een matte finish! 

Tevreden over dit Stylingsproduct? Probeer dan ook eens de andere stylingsproducten uit de Style Link collectie van Matrix!