Styling Superstar Pakket

incl. btw, excl. verzendkosten

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Deze limited edition-set bevat 4 Moroccanoil-stylingproducten, ontworpen om aan elke behoefte van je haar te voldoen.

Productinformatie

Moroccanoil Dry Texture Spray 26ml
Moroccanoil Perfect Defense Spray 30ml
Moroccanoil Oil Treatment 10ml
Moroccanoil Mending Infusion 20 ml

Omschrijving

Created with Sketch.

Moroccanoil Dry Texture Spray 26 ml is een spray die een droge textuur kan geven, voor onverzorgde, moeiteloze en langdurige stijlen.

Moroccanoil Perfect Defense Spray 30 ml is een essentiële spray om het haar gezond te houden en te beschermen tegen de schadelijke effecten van alle vormen van hitte tot 230°C

Moroccanoil Oil Treatment 10ml, Moroccanoil's vlaggenschipproduct was een pionier in de categorie met olie doordrenkte producten en is de perfecte basis voor alle haarbehandelingen. Rijk aan voordelen, zowel op het gebied van styling als hydratatie. Houdt het haar langdurig gedisciplineerd, verhoogt de handelbaarheid, versnelt de tijd die nodig is voor styling, verbetert de helderheid, ontwart het haar, controleert kroezen en misplaatst haar, verhoogt de elasticiteit en geeft het haar een zachtere textuur. Moroccanoil Arganolie is 100% puur, het bevat geen toevoegingen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Moroccanoil Mending Infusion 20 ml is een herstellende crème voor zwak en beschadigd haar. Helpt haar en gespleten punten te verzegelen.