Curl Enhancing Shampoo

incl. btw, excl. verzendkosten

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Een krulverbeterende shampoo op basis van arganolie die de elasticiteit , glans en handelbaarheid van het haar herstelt.

Belangerijkste kenmerken

  • Levendige krullen
  • Gaat pluis tegen
  • Prachtige glans 
  • Bevat argan olie 
  • Vrij van parabenen, sulfaten en fosfaten 

Omschrijving

Created with Sketch.

 

Een krulverbeterende shampoo op basis van arganolie die de elasticiteit , glans en handelbaarheid van het haar herstelt.

De Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo op basis van arganolie maakt het haar mild schoon zodat zachte, gedefinieerde krullen ontstaan. De shampoo stimuleert krullen door de elasticiteit, glans en beheersbaarheid van het haar te herstellen en versterken. De shampoo reinigt het haar op milde weizen en zorgt ervoor dat je lokken merkbaar zacht en gald worden. Een mix van gehydrolyseerde plantaardige eiwitten en Abessijnse olie versterkt en beschermt de krullen zonder dat je lokken verzwaart worden. Je krullen zullen door deze fijne formule er weer gezond en veerkrachtig uitzien en aanvoelen. 

Gebruik

Created with Sketch.

Breng Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo aan op nat haar en masseer licht in. Spoel vervolgens grondig uit. Het wordt aangeraden deze shampoo in combinatie met de Moroccanoil Curl Enhancing Conditioner te gebruiken voor een ultiem resultaat.

Tip!

Naast de shampoo en conditioner heeft Moroccanoil een volledige lijn uitgebracht die krullen definiëren, verfijnen, en herstellen. Alles om de perfecte krullen te creëren en behouden. Gebruik andere producten van de Moroccanoil curl lijn om het resultaat nog meer te versterken.