Dry Scalp Treatment

incl. btw, excl. verzendkosten

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Een treatment die ervoor zorgt dat de hoofdhuid weer in balans wordt gebracht en irritatie op de hoofdhuid wordt verminderd.

Belangrijkste Kenmerken

  • Helpt de balans te herstellen
  • Vermindert irritatie
  • Revitaliseert het haar
  • Bevat natuurlijke ingrediënten

Omschrijving

Created with Sketch.

 

Een treatment die ervoor zorgt dat de hoofdhuid weer in balans wordt gebracht en irritatie op de hoofdhuid wordt verminderd.

Deze behandeling is geschikt voor een droge, jeukende en gevoelige hoofdhuid. Moroccanoil Dry Scalp Treatment is een lichte maar geconcentreerde formule die natuurlijke ingrediënten bevat, zoals kalmerende lavendelolie om de hoofdhuid te verzachten, geraniumolie om de talgproductie in balans te brengen en antioxidantrijke arganolie om zowel het haar als de hoofdhuid te beschermen en weer gezond te maken. De producten van Moroccanoil zijn tevens niet op dieren getest. 

Gebruik

Created with Sketch.

Verdeel het haar in vier gelijke delen bijvoorbeeld met een kam of haarklemmen. Breng in elk deel, op iedere 5 cm, 3 tot 6 druppels Moroccanoil Dry Scalp Treatment aan. Masseer de druppels met de vingertoppen over de hoofdhuid. Laat Moroccanoil Dry Scalp Treatment vervolgens 5 tot 10 minuten inwerken en kam of borstel het haar zorgvuldig door. Spoel het vervolgens grondig uit en was het haar.

Tip!
Voor een ideaal resultaat was het haar met Moroccanoil Shampoo en conditioneer het met Moroccanoil Conditioner.