Moroccanoil Boar Bristle Round Borstel 35mm

incl. btw, excl. verzendkosten

Standaard verzending 1 - 5 Werkdagen

Een krulborstel voor mooie losse slagen en extra volume.

Productinformatie

  • Natuurlijk varkenshaar
  • 35 mm
  • Voor zacht, handelbaar haar
  • Lichtgewicht handvat
100% Natuurlijk Zwijnenhaar:

De borstel is gemaakt van natuurlijke zwijnenhaar. Het biedt voeding door de hoofdhuid te stimuleren en te masseren en de natuurlijke oliën van het haar zachtjes langs de schacht te verspreiden. Als resultaat, gezond haar met een prachtige glans en beter beheersbaar. 

Ashwood handvat:

De handvat is gemaakt van essenhouten. Dit hout is licht van gewicht en is hittebestendig. 

Omschrijving

Created with Sketch.

 

Een krulborstel voor mooie losse slagen en extra volume.

Moroccanoil Boar Bristle Round Brush 35 mm is een handgemaakte borstel die ervoor zorgt dat u haar zachter, gezonder en beter handelbaar wordt. Deze borstel is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals natuurlijke varkensharen. Deze haren stimuleren en masseren tijdens het borstelen de hoofdhuid, waardoor de natuurlijke oliën in het haar opgenomen kunnen worden. De Boar Bristle Round Brush 35 mm is ideaal als hulpmiddel tijdens het föhnen, door de gleuven in de borstel stroomt de warme lucht snel en eenvoudig door het haar, waardoor de droogtijd verkort wordt. De Moroccanoil Boar Bristle Round Brush 35 mm heeft een diameter van 35 mm en is daardoor uitermate geschikt voor korte tot halflange kapsels en het creëren van een slag. 

Gebruik

Created with Sketch.

Zet de Moroccanoil Boar Bristle Round Brush aan de haaraanzet,  laat daarna de borstel samenwerken met de föhn.  Beweeg de borstel langzaam in gelijke slagen van de haaraanzet tot aan de punt. Om schitterend golvend haar te creëren kan het haar om de borstel opgerold worden. Herhaal dit tot de perfecte vorm bereikt is.